Blogs

Blog

In onze blogs lees je meer over EMS training, krijg je een kijkje achter de schermen van Fit & Fast en geven wij jou waardevolle aanvullende informatie over EMS training.

Sit

Wat is Bodytec?

/

Bodytec, gebaseerd op EMS training, is een sterk opkomende manier van trainen vanwege de effectiviteit: je traint intensief in slechts 20 minuten. En omdat je maar 1 of 2 keer per week hoeft te trainen is dit in bijna elke agenda in te passen. Lang leve de huidige technologie!

Lees het volledige artikel

Effectief afvallen: cardio- of krachttraining?

/

Cardio training staat bekend als hét middel om overtollige kilo’s kwijt te raken. Geen wonder: tijdens cardiotraining beweeg je intensief en met een half uurtje hardlopen op gemiddeld tempo verband je zo 300 . Maar is dit wel de beste keuze of kun je toch beter kiezen voor krachttraining?

Lees het volledige artikel

Lage rugpijn, hoe kom ik ervan af?!

/

Lage rugpijn of lage rugklachten zijn grofweg te verdelen in een specifieke en a-specifieke groep. Specifieke rugklachten hebben een duidelijke medische oorzaak, zoals een hernia. A-specifieke rugklachten zijn rugklachten zonder duidelijke medische oorzaak. In 90% van de gevallen gaat het om deze tweede vorm.

Lees het volledige artikel

Sporten met elektroden: word ik geëlektrocuteerd?

/

Sporten met elektroden doen we bij Fit & Fast met behulp van Bodytec, een merknaam binnen EMS training. Tijdens een EMS training zorgen de elektroden voor extra weerstand. Dit maakt het sporten met elektroden zeer efficiënt; je spieren worden extra gestimuleerd in tegenstelling tot een normale fitness workout.

Lees het volledige artikel