Blogs

Blog

In onze blogs lees je meer over EMS training, krijg je een kijkje achter de schermen van Fit & Fast en geven wij jou waardevolle aanvullende informatie over EMS training.

Wil jij snel fit worden maar heb jij weinig tijd? gebruik dan EMS!

EMS training is een elektrische spierstimulatie training, waarbij gebruik wordt gemaakt van draagbare technologie om jouw spieren te stimuleren. Terwijl elektroden je spieren stimuleren worden de bewegingen die je maakt zwaarder, net als met gewichten, en trainen we 8 spiergroepen tegelijkertijd. Dat betekent dat 20 minuten EMS training gelijk staat een 3 uur fitness. Voor mensen die niet lang de tijd hebben en willen afvallen is EMS een geweldige oplossing om fit te blijven.

Lees het volledige artikel

Kom ook EMS trainen!

EMS training, het is een sterk opkomende manier van trainen vanwege de efficiëntie: je traint intensief in slechts 20 minuten. En omdat je maar 1 of 2 keer per week hoeft te trainen is dit in elke agenda in te passen. Dus lang leve de huidige technologie!

Lees het volledige artikel

Fit na zwangerschap

Mirjam: ‘Dankzij EMS kreeg ik snel mijn oude lichaam terug na mijn zwangerschap’

zwangerschap , fit na zwangerschap , fit en fast , sporten , ems , bodytec

Mirjam is haar hele leven al sportief geweest, ook gedurende en na haar zwangerschappen wilde ze blijven sporten. „Tijdens en na je bevalling moet je rustig aan doen. Ik wilde graag op een verantwoorde manier snel herstellen en mijn lijf in shape krijgen en mijn bekkenbodem en spieren sterk maken.” EMS trainingen bij Fit en Fast bleek de oplossing.

Lees het volledige artikel

Sit

Wat is Bodytec?

Bodytec, gebaseerd op EMS training, is een sterk opkomende manier van trainen vanwege de effectiviteit: je traint intensief in slechts 20 minuten. En omdat je maar 1 of 2 keer per week hoeft te trainen is dit in bijna elke agenda in te passen. Lang leve de huidige technologie!

Lees het volledige artikel