Bespaar tijd met EMS training

in 20 minuten een workout van 3 uur

Proeftraining

Wat is EMS training?

EMS training, wat staat voor Electro Musculaire Stimulatie training, is trainen met weerstand door middel van impulsen. Deze impulsen worden via een bodysuit, die je aan hebt tijdens de training, op de huid overgedragen. Jouw zenuwstelsel geleidt deze prikkels verder naar de acht grote spiergroepen. Dit zorgt voor minstens 30% meer activatie van de spieren dan bij een reguliere krachttraining in een sportschool. Ook de spieren die dieper liggen, en normaal niet snel door je lichaam worden aangestuurd, worden met EMS training makkelijker bereikt.

Slechts 20 minuten trainen

Tijdens een EMS training kan jouw lichaam tot wel 20 keer meer spiersamentrekkingen produceren in vergelijking tot een reguliere krachttraining. Een training van 20 minuten staat qua intensiteit en effectiviteit daarom gelijk aan een full body workout van drie uur in de sportschool. De personal trainer doet de oefeningen voor die jij vervolgens actief uitvoert. De impulsen zorgen ervoor dat hele simpele bewegingen een stuk zwaarder worden. Je lichaam ervaart deze weerstand alsof je in een zwembad staat en snel naar de andere kant wilt lopen.

WAT IS EMS TRAINING?


Professioneel

Persoonlijke begeleiding van fysiotherapeut / personal trainer

Trainen op afspraak

Geen wachttijden en efficiënt sporten

Full body workout

Binnen korte tijd voelbaar gespierder en sterker worden

Snel in shape

Strakkere huid (lifteffect) en verbeterde lichaamscontouren

Sporten bij blessures

Lagere gewrichtsbelasting en zeer specifiek inzetbaar

Doelgericht trainen

Gericht en op maat sporten met meetbare doelstellingen

Start EMS training!

Maximale resultaten in minder tijd? Met een EMS training doe je een work out van 3 uur in 20 minuten!

Reserveer een proeftraining op één van onze locaties en ervaar zelf hoe het voelt om te trainen met weerstand!

CONTACT PROEFTRAINING

Wat zeggen onze klanten

Patrick
Patrick

Fit & Fast onderscheidt zich doordat ik geen 'last' heb van andere sporters, ik niet hoef te wachten op mijn training, strakke planning, persoonlijke oprechte aandacht en de personal trainer blijft motiveren!

Sylvia
Sylvia
Het idee van 2 uur in de sportschool aan apparaten hangen motiveert mij niet. Een half uurtje naar Fit & Fast is beter in te passen in mijn drukke schema.
Stephan
Stephan
Fit & Fast onderscheidt zich door de persoonlijke benadering en interesse om er het maximale uit te halen.
Hennie

Fit & Fast onderscheidt zich, door de persoonlijke benadering, en de interesse wat jij als sporter/persoon nodig heb. En niet alleen dat… !! de professionele hulp/of correctie die je nodig heb als je je training goed wil doen!! Enthousiaste trainers die je motiveren om door te gaan !!!