Assumenda voluptas

EMS outdoor: Bodytec training in de buitenlucht

Buiten trainen met de Bodytec: een nieuwe stap als gevolg van de maatregelen rondom COVID-19. Sinds maart gelden strenge maatregelen om gverdere besmettingen met het coronavirus een halt toe te roepen. Thuiswerken is de nieuwe maatstaf en veel ondernemingen zoals sportscholen, theaters, kerken, bioscopen moesten noodgedwongen hun deuren sluiten. Een zware klap. En van veel ondernemers werd omdenken gevraagd om te overleven.

Dankzij de versoepelingen op de RIVM maatregelen hebben we weer meer bewegingsvrijheid. Tijdens het gedwongen thuiswerken voor heel veel mensen, nam de honger naar bewegen toe. Veel mensen zijn gaan wandelen, fietsen of hardlopen omdat zij niet konden trainen bij hun sportschool of -club. Van de personal trainers van Fit & Fast werd ook gevraagd te schakelen. Voor de een was dat makkelijker dan voor de ander. Digitale trainingen opnemen is niet wat bij iedereen hoog op het wensenlijstje stond maar ze hebben het allemaal gedaan. Chapeau daarvoor! Iedereen was meer dan bereid om mee te denken zodat we jullie fit konden houden ondanks dat jullie niet bij ons op de locaties konden komen trainen.

EMS outdoor

Na de trainingen buiten (uiteraard op gepaste afstand maar zonder impulsen) en de digitale trainingen konden we ook starten met EMS trainingen buiten. EMS outdoor was een feit. Dit dankzij het mooie weer van de laatste weken want trainen in de regen met een Bodytec machine gaat niet. Voor de behandelingen fysiotherapie konden we de Bodytec als ondersteuning van de behandeling al inzetten, nu dus ook voor de reguliere EMS training.

1 juli: de magische datum

Uiteraard hopen wij, samen met velen van jullie, dat we aanstaande dinsdagavond het verlossende woord horen van premier Rutte: “De sportscholen mogen met ingang van 1 juli weer open”. We kunnen niet wachten. Uiteraard blijven alle geldende (hygiëne) maatregelen van kracht maar er gaat niets boven lekker knallen met de Bodytec op jullie vertrouwde locatie. De trainers staan klaar. Meer dan klaar. We hebben er zin in en we zullen gaan werken met ruimere openingstijden om iedereen de kans te geven te komen trainen.

Wat hebben we het trainen gemist de afgelopen maanden. Het thuiswerken heeft ervoor gezorgd dat sommigen last hebben van extra kilo’s en zich hierdoor minder fit voelen. Wij staan in de startblokken om jou weer helemaal fit te krijgen. Heb je door het thuiswerken last van je rug of schouders? Ook dat is eenvoudig te verhelpen met behandelingen door onze fysiotherapeuten al dan niet in combinatie met impulsen vanuit de Bodytec.

Stay safe, stay fit! Tot snel