Aangenaam kennis te maken, graag ontmoeten wij jou ook persoonlijk!

Reserveer een proeftraining

We stellen je graag voor aan onze gedreven trainers uit ons Fit & Fast team.
Ze zijn allemaal gediplomeerd EMS trainer en daarnaast zijn de meesten ook fysiotherapeut.
Ook bieden zij andere disciplines zoals bijvoorbeeld ondersteuning op het gebied van (orthomoleculaire) voeding.

Proeftraining reserveren

Meet our team

Ariën (1987) maakte in 2013 kennis met EMS/Bodytec bij zijn toenmalige werkgever. In het begin was hij sceptisch maar na een proeftraining was hij om. Hij was zo enthousiast dat hij op zoek ging naar de mogelijkheden een eigen bedrijf op te zetten. Fit & Fast was een feit.

Meer over mij

Founder & Co-owner

Ariën

Diderik (1987) is sportief, competitief en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Die uitdaging vond hij na zijn baan als fysiotherapeut bij Fit & Fast als personal trainer.

Meer over mij

Co-owner

Diderik

Nicky (1986) is na zijn studie Sport Management & Ondernemen begonnen als tennisleraar. Maar na kennis te hebben gemaakt met EMS bij Fit & Fast was hij om: een eigen locatie openen in Hilversum!

Meer over mij

Locatiemanager Hilversum

Nicky

Victor (1993) is zeer sportief en vindt het geweldig om klanten te helpen hun doelstellingen te realiseren op zowel mentaal als fysiek vlak. Zelf heeft hij ROC Sport & Bewegen gedaan (met Sport en Voeding als specialisatie), Fitvak A en B en personal training. Daarnaast is hij ook opgeleid tot calisthenics trainer.

Meer over mij

Personal trainer

Victor

Roeland (1991) is naast zijn werk als trainer bij Fit & Fast professioneel honkballer bij Amsterdam Pirates. Zijn doel is om met het Nederlands honkbalteam uit te komen op de Olympische Spelen van 2020.

Meer over mij

Personal trainer en fysiotherapeut

Roeland

Job (1993) heeft CIOS Sport, Gezondheid & Vrijetijdsmanagement succesvol afgerond en sinds kort heeft hij een internationale erkenning als personal trainer via de NASM (National Academy of Sports Medicine). Zijn specialisatie ligt op het gebied van krachttraining.

Meer over mijPersonal trainer

Job

Pim (1988) komt uit Haarlem en is bijna afgestudeerd als fysiotherapeut. Zijn missie is om iedereen zo goed mogelijk te laten bewegen; hij gaat graag de uitdaging met jou aan.

Meer over mij

Personal trainer en bijna fysiotherapeut

Pim

Yuri (1993), is sinds 2016 fysiotherapeut en werkzaam als personal trainer voor Fit & Fast. Hij houdt van sporten, een drankje doen en muziek spelen. Naast zijn twee functies bij ons geeft hij pilates lessen, waarbij een juiste houding erg belangrijk is.

Meer over mij

Personal trainer en fysiotherapeut

Yuri

Mayra (1990), één van de twee vrouwelijke personal trainers, is ook orthomoleculair therapeut. Heb je vragen op voedingsgebied? Zij kan jou advies geven.

Meer over mij

Personal trainer en fysiotherapeut

Mayra

Diana (1974) heeft haar sporen verdiend als rehabilitatie therapeut en personal trainer in EMS en overige sporten.  Ze is groot fan van EMS omdat de training veelzijdig is in te zetten, als zeer intensieve workout maar ook als hulp bij blessures.

Meer over mij

Personal trainer

Diana

Wat zeggen onze klanten

Patrick
Patrick

Fit & Fast onderscheidt zich doordat ik geen 'last' heb van andere sporters, ik niet hoef te wachten op mijn training, strakke planning, persoonlijke oprechte aandacht en de personal trainer blijft motiveren!

Sylvia
Sylvia
Het idee van 2 uur in de sportschool aan apparaten hangen motiveert mij niet. Een half uurtje naar Fit & Fast is beter in te passen in mijn drukke schema.
Stephan
Stephan
Fit & Fast onderscheidt zich door de persoonlijke benadering en interesse om er het maximale uit te halen.
Hennie

Fit & Fast onderscheidt zich, door de persoonlijke benadering, en de interesse wat jij als sporter/persoon nodig heb. En niet alleen dat… !! de professionele hulp/of correctie die je nodig heb als je je training goed wil doen!! Enthousiaste trainers die je motiveren om door te gaan !!!

Boek een proeftraining

Heb jij nog niet eerder van EMS training gehoord? Of heb je er wel van gehoord maar heb je het nog nooit geprobeerd?
Wij hebben speciaal voor jou de mogelijkheid om te ervaren hoe trainen met impulsen voelt.
Boek een proeftraining voor slechts €10 per persoon bij één van onze personal trainers op de locatie van jouw keuze.

Proeftraining