Goedkope personal trainer; een illusie?!

‘Are you ready to change your life?’, ‘You can do way much more than you expect!’, ‘Life changing results for everybody!’

Naast deze veelbelovende quotes van personal trainers word je tegenwoordig op alle mogelijke manieren veelal via social media om de oren geslagen met jaloersmakende ‘before’ en ‘after’ foto’s. Je ziet mensen die geweldige resultaten hebben bereikt samen met een personal trainer of door middel van een bepaalde sport, training of dieet. Dat moet natuurlijk met een ontbloot bovenlichaam of sportbeha aan geshowd worden. De rest van de wereld moet jouw sexy sixpack zien, want daar heb je hard voor gewerkt!

Personal trainer versus zelf sporten

Deze resultaten wil jij ook! Er zit dan maar een ding op, aan de slag! Maar een personal trainer inhuren is niet goedkoop, dat begrijp je maar al te goed. Daarom neem je direct een abonnement op de sportschool om zelfstandig aan de slag te gaan.

Drie keer per week sporten en meedoen met verschillende groepsfitness lessen, dat is je doel! Je plan is om echt hard aan de slag te gaan. Dit keer is het menens en gaat het je lukken.

Je hebt fitnessoefeningen opgezocht, een trainingsschema opgesteld en bent echt gemotiveerd om sterker en fitter te worden. Een maand lang zet je alles opzij en houd je je aan je plan.

Dan wordt het ineens drukker op je werk, veel afspraken komen tussendoor, pff waar moet je de tijd en energie vandaan halen om nog te sporten? Je wilt wel, maar het lukt gewoon niet. Je verliest je motivatie, van sporten komt tot je spijt nog maar weinig terecht.

Je bent onbewust overgegaan op het sponsoren van de sportschool.

Daar gaat je droomlichaam, weer niet gelukt. Met pijn in je hart. Zonde!

Personal EMS training

Herken je bovenstaande motivatie en bijpassende moeilijkheden? Misschien is personal EMS training dan iets voor jou! Een goedkope personal trainer is namelijk geen illusie, lees hier waarom:

  • Tijdbesparend: 20 minuten EMS training staat gelijk aan drie uur reguliere training. Per training ben je maar een half uurtje kwijt!
  • Effectief trainen: EMS training is 18x effectiever dan reguliere krachttraining. Doordat meerdere spiergroepen tegelijkertijd getraind worden bereikt je sneller resultaat.
  • Persoonlijke aandacht: Iedereen heeft een ander doel voor ogen. De een wil afvallen, de ander juist aankomen en meer spiermassa ontwikkelen. Vertel de personal trainer op welke spiergroep jij je wilt focussen en samen ga je aan de slag!
  • Blessurevrij trainen: Een juiste lichaamshouding en aanspanning of ontspanning van bepaalde spieren tijdens het uitvoeren van oefeningen voorkomt blessures. De personal trainer zal jou direct corrigeren op het moment dat oefeningen niet juist uitgevoerd worden.
  • Afspraak is afspraak: ’s Ochtends, ’s middags of ’s avonds. Op welk tijdstip heb jij tijd en kun jij het beste presteren? Bij Fit & Fast maak je wekelijks een trainingsafspraak wanneer het jou uitkomt. Het is direct een mooie stok achter de deur.

Goedkope personal trainer: vanaf 21 euro per les

Personal training duur? Niet bij Fit & Fast. Vanaf 21 euro per les train je al met een personal trainer.

Start nu met een proeftraining

Wees lief voor jezelf en zorg ervoor dat je dit keer wel je doelen behaalt. Ondanks dat een personal trainer of EMS-training misschien iets meer geld kost dan een normaal abonnement in de sportschool, je behaalt wel resultaat. En dat kan daadwerkelijk ‘lifechanging’ zijn! Een hoop energie, voldoening, het geluk stofje endorfine, en resultaat krijg je ervoor terug!

Fijn he, die personal trainers!