Trainer & social media redacteur (fulltime)

Wij zoeken jou!

Twee verschillende functies gecombineerd in één persoon: trainer & social media redacteur. Durf jij deze uitdaging aan? Wij zoeken jou als je trainer wilt worden op het gebied van de fitness revolutie EMS trainingen. Je bent een sportmens en jouw enthousiasme kan je goed overbrengen aan je klanten. Je volgt de laatste lifestyle en fitness trends. Je hebt een open karakter en je vindt het leuk om mensen te helpen bij het behalen van hun sportieve en persoonlijke doelen. Je bent communicatief sterk en jouw uitstraling zorgt ervoor dat klanten graag bij jou komen trainen.

Jouw skills als trainer combineer je met het schrijven en plaatsen van berichten op onze verschillende social media kanalen. Proactief is jouw tweede naam. Je wordt aangestuurd door de social media manager. Daarnaast verdiep jij je in alle mogelijkheden die de app Mindbody biedt, zodat Fit & Fast het maximale hieruit kan halen. Wij werken met dit software systeem waarop klanten zelf afspraken kunnen inplannen, maar wat ons ook de mogelijkheid biedt analyses te maken en in te zetten voor marketing doeleinden.

Fit & Fast: team van professionele EMS trainers

Fit & Fast verzorgt sinds 2013, als pionier in Nederland, personal EMS solo en duo trainingen in Amsterdam en Haarlem. Trainingen waarbij persoonlijke aandacht voor elke klant altijd centraal staat. EMS: een energieke en krachtige full body workout van drie uur in slechts 20 minuten. Jij wordt snel en op een verantwoorde wijze fit.

Ons team bestaat uit tien mensen, waarvan zeven trainers met een ALO- en/of fysiotherapie achtergrond. De meesten werken parttime; 10-20 uur in de week. De trainers die fulltime werken combineren het geven van trainingen met andere taken binnen het bedrijf. Zo’n trainer zoeken wij in jou. De trainingen geven wij op dit moment op drie locaties: twee in Amsterdam en één in Haarlem. Maar we blijven groeien!

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar jou als je een afgeronde opleiding voor sportmarketing hebt of je bent marketeer met een sportachtergrond. Reageer ook als je bent afgestudeerd bij de SM&O of als je nog bezig met je opleiding en in de eindfase bent. Je beschikt over adviserende, coachende vaardigheden en motiveert mensen. Als je ervaring hebt in lesgeven (op gebied van fitness of personal training) krijg je een groot pluspunt achter jouw naam. Je hebt een commerciële instelling en neemt verantwoordelijkheid voor al je taken en werkzaamheden.

Je werkt zelfstandig, maar tegelijkertijd ben je een fijne collega en echte teamplayer die probleemloos kan samenwerken. Je hebt affiniteit met het werken aan een gezond en fit lichaam. Je spreekt de Nederlandse en Engelse taal goed, zodat je ook met onze internationale klanten kunt communiceren. Je bent bereid om een EMS certificaat te halen zodat je als gecertificeerd trainer aan de slag gaat.

Jouw werkzaamheden

 • Zelfstandig geven van EMS trainingen
 • Intensief klantcontact en ondersteuning bieden bij ledenadministratie
 • Voortgangsmetingen afnemen en bespreken met klanten
 • Bedenken en documenteren van nieuwe trainingsoefeningen gebaseerd op het eigen lichaamsgewicht
 • Inbrengen van eigen ideeën (je denkt ‘outside the box’)
 • Je teksten zijn foutloos; je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • Je bedenkt en plaatst meerdere keren per week originele, aansprekende en informatieve berichten (afgestemd op huidige online branding) op onze social media kanalen onder supervisie van de social media manager
 • Je onderhoudt actief klantencontact (op alle social media kanalen)
 • De app Mindbody kent, na kennismaking en inlezen, geen geheimen meer voor jou; je benut alle mogelijkheden die de app biedt voor Fit & Fast

Fit & Fast biedt jou

 • Goed salaris in loondienst (of als zzp’er) met een fulltime contract tot 12-2020
 • Flex-werkplek: je werkt zowel vanaf huis (social media werkzaamheden) als op locatie (EMS trainingen)
 • Interne training en opleiding tot gecertificeerd EMS trainer
 • Gevarieerde werkomgeving waarbinnen jij zelfstandig werkt
 • Informele sfeer binnen leuk divers team
 • Mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf naar bijvoorbeeld senior trainer bij goed functioneren

Sta je te popelen om te starten met deze gevarieerde baan? Stuur jouw cv met korte motivatie naar info@fitenfast.nl. Wij nemen telefonisch contact op met alle kandidaten.

Nog vragen? Laat je gegevens achter en wij nemen spoedig contact met je op.

Contact