Boek een proeftraining voor slechts €10

Proeftraining

Met EMS training boek jij maximale resultaten in minimale tijd! Wil jij ook een Bodytec proeftraining reserveren? Ervaar zelf een persoonlijke training bij één van onze personal trainers/fysiotherapeuten. De proeftraining kost maar €10,- als je besluit klant te worden dan ontvang je dit bedrag retour.

  • Meld je aan door je contactgegevens in te vullen
  • Je traint of alleen, of met iemand samen
  • Selecteer één van onze locaties in Amsterdam, Haarlem of Hilversum
  • Wij nemen contact op om jouw proeftraining in te plannen

Hoe ziet een EMS proeftraining eruit?

  1. Ontvangst Leuk dat je er bent, we heten je graag van harte welkom op onze Fit & Fast locatie! Het enige dat je zelf meeneemt is een paar sneakers en eventueel een handdoek en flesje water.
  2. Get ready Nadat je volledig bent uitgerust met de speciale EMS outfit, zodat je via een aantal electroden bent aangesloten op de Bodytec machine, stemt de trainer alles af op jouw behoeften en comfort. De oefeningen en intensiteit worden aangepast op jouw niveau.
  3. Aan de slag De trainer laat je in 15 minuten een workout met impulsen uit de Bodytec ervaren. De intensiteit van de impulsen wordt langzaam opgebouwd zodat je kunt wennen aan het gevoel van trainen met weerstand.
  4. Cool down Na de training hebben we tijd voor een korte evaluatie, cool-down cardio en/of douchen/opfrissen. Wij garanderen jou dat je met een beter gevoel de deur uitstapt dan hoe je binnenkwam. Mogen wij jou als Fit & Fast klant toevoegen?

Boek heel eenvoudig via onderstaande button een EMS proeftraining bij één van onze personal trainers. Een training duurt slechts 20 minuten; ervaar zelf hoe een EMS training voelt.

Benieuwd hoe een proeftraining EMS eruit ziet? Bekijk hieronder de video:

Fit & Fast proeftraining

Boek een proeftraining

Heb jij nog niet eerder van EMS training gehoord? Of heb je er wel van gehoord maar heb je het nog nooit geprobeerd?
Wij hebben speciaal voor jou de mogelijkheid om te ervaren hoe trainen met impulsen voelt.
Boek een proeftraining voor slechts €10 per persoon bij één van onze personal trainers op de locatie van jouw keuze.

Proeftraining