Vegan switch

Vegan switch is een tiendaags detox dieet. Deze ontgiftingskuur is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten die aantonen dat een lichaam door het eten van plantaardige voeding effectief beter ontgift. Je krijgt meer energie en een slanker en fitter lichaam.

Veel plantaardige voeding en regelmatig vegan eten in combinatie met lichaamsbeweging levert ook een sterk weerstand ondersteunend effect op. Door dierlijke vetten grotendeels te vermijden en door veel meer plantaardig voedsel te eten, waaronder een aantal dagen vegan*, gaat het lichaam sneller ontgiften en meer vet verbranden. Deze methode is voor iedereen die fit, energiek en gezond wil worden en blijven en weerbaarder tegen stress en welvaartsziekten. Het is een echte kickstart voor een nieuwe, gezondere levensstijl.

*Vegan = vermijden van het gebruik van dierlijke producten zowel het dier zelf als voortgebrachte producten als zuivel, eieren en honing. Verschil met vegetarisch is dat de laatste geen producten van gedode dieren eet, dus geen vlees en vis

  • Vervang zuivel door sojaproducten
  • Verbeter je broodbeleg: pindakaas, humus, groentespread
  • Eet meer peilvruchten 
  • Vleesvervangers, niet allemaal even gezond dus neem basisproducten

Hoe werkt de vegan switch?

Je start met het afbouwen van je voeding naar een 100% veganistisch voedingspatroon. Je krijgt natuurlijke stoffen binnen en je lichaam wordt ontgift. Je ontvangt een schema waarin stap voor stap staat uitgelegd wat jij moet doen om de switch te maken. De vegan switch doe je in combinatie met elke dag lichaamsbeweging, zodat je via het zweten de gif- en afvalstoffen uit je lichaam kwijtraakt.

Wat zijn de kosten?

Het programma van Fittergy Vegan Switch kost €149,50 en dat is inclusief begeleiding, een bodyscan en een persoonlijk voedings- en trainingsplan op maat.

Start met Vegan Switch