Fit & Fast kickstart naar een gezondere duurzame lifestyle

Wat houdt het in?

4-weeks kickstart programma waarin je onder persoonlijke begeleiding meer leert over jouw lichaam, voeding, stress, slaap, beweging & ontspanning.
Deze pijlers zijn belangrijk zodat het lichaam in balans is om de juiste keuzes te kunnen maken naar eengezondere lifestyle. Je kunt hierbij denken aan op tijd naar bed i.p.v. nog een serie kijken, meer geduld hebben/minder snel uit je slof schieten, in de supermarkt makkelijker nee kunnen zeggen tegen voeding met nauwelijks tot geen voedingswaardes zoals o.a. snacks.

persoonlijke begeleiding

We kijken echt met jouw persoonlijke situatie mee en zullen het doorlichten, bijschaven en bewerken om er samen voor te zorgen dat het verbetert.

Je krijgt inzicht in je status quo, vooruitgang & resultaat. Hoe kan iemand met verschillende tools en handvatten kleine aanpassingen binnen de verschillende pijlers maken om een zo groot mogelijk resultaat te behalen?
Waar krijg ik verdomd veel energie van en waar ben ik de rest van de dag door gesloopt waardoor ik ’s avonds niet de gezondste maaltijd eet?

Met behulp van gemakkelijke gerechten en recepten, die dagelijks gewisseld kunnen worden, is het “plug and play” qua voeding.

Met het toepassen van intermitted vasten wordt de vetverbranding ook nog eens extra gestimuleerd en geef je het lichaam de nodige rust om niet alleen met het verteren van voedsel bezig te zijn.

Wat is het doel?

Eén van onze doelen is om jouw lichaamssamenstelling en  energiehuishouding te verbeteren d.m.v. stimulerende voedingssupplementen, sporten en (intermitted) vasten.

Een ander doel is om verschillende tools en handvatten aan te reiken om ervoor te zorgen dat jouw lichaam meer in balans komt en jij makkelijker jouw doelstellingen behaalt.

Deze tools en handvatten kunnen na het programma gebruikt worden om zelfstandig door te pakken met de hernieuwde basis die is gecreëerd.

Quinoa Partait

De belangrijkste doelstelling is inzicht in je status quo krijgen en d.m.v. het verbreden van jouw kennis en kunde ervoor zorgen dat jij naderhand (zelfstandig) betere keuzes maakt m.b.t. jouw voeding, stressniveau, slaap, beweging & ontspanning om de balans te bewaken.


Wat levert het op?

  1. Fitter & gezondere lifestyle.
  2. Gezondere relatie met voeding.
  3. Toegang tot gemakkelijke en gezonde recepten.
  4. Gewichtsafname en cm verlies o.a. rondom de buik a.g.v. het maken van de juiste keuzes.
  5. Hernieuwde basis & balans.
  6. Vanuit een healthy mindset duurzame gezondere keuzes maken.


Wat is de inhoud van het programma?


Het programma bevat een begin-& eindmeting met o.a.InBody 770 (medisch gecertificeerde weegschaal) meting, adem-gasanalyse (d.m.v. Dynostics), vragenlijsten en omvangsmetingen.

  • 4 weken voedingssupplementen ter ondersteuning van je energiehuishouding en verbeteren van jouw lichaamssamenstelling.
  • Coaching & educatie om over verschillende valkuilen te leren, te herkennen en te voorkomen.
  • Je kunt dit programma als een opstart gebruiken om nadien zelfstandig door te pakken met de opgedane inzichten.


Het is ook mogelijk om het traject te verlengen om o.a. meer diepgang in de verschillende pijlers te krijgen en langer onder persoonlijke begeleiding bijgestuurd zal worden. Dit traject is 13 weken.

Wat zijn de kosten?

Kosten bedragen 399 euro per persoon.
Wil je het programma samen met iemand anders doen hebben jullie beiden 35 euro korting en betalen 364 euro per persoon.

Meld je hieronder aan:

 

Dit bedrag is inclusief verschillende fysieke afspraken zoals de lichaamsmetingen, voedingsprogramma, supplementen, coaching en webinars.

FIt & Fast kickstart Teamfoto.

Fit & Fast Kickstart team.