Yuri

Personal trainer en fysiotherapeut

 Yuri (1993), is sinds 2016 fysiotherapeut en werkzaam als personal trainer voor Fit & Fast. Hij houdt van sporten, een drankje doen en muziek spelen. Naast zijn twee functies bij ons geeft hij pilates lessen, waarbij een juiste houding erg belangrijk is.

Als fysiotherapeut heeft hij veel ervaring opgedaan bij voetbalclub Zeeburgia en AZ, waar hij voornamelijk de jeugd behandelde. Maar ook de eerste elftallen van Zeeburgia en top spelers uit de squashwereld waren bij hem onder behandeling.

Heb jij last van je enkel, knieën, bekken/heup of lage rugklachten? Yuri is gespecialiseerd in de behandeling hiervan. Hij werkt graag met  kinesiotape en behandelt op een holistische manier. Zijn doel is jou van je pijn af te helpen.

Yuri werkt ruim vier jaar met de Miha Bodytec. Hij heeft  cliënten geholpen met het behalen van hun doelstellingen; dat lukt in de meeste gevallen. De korte en krachtige training, waarbij het hele lichaam in werking wordt gezet, is fantastisch. Hij merkt zelf dat zijn core sterker is geworden dankzij EMS en hij ziet meer opbouw van zijn overige spiergroepen. Wat hij het mooiste aan EMS vindt is dat zelfs in geval van blessures je kunt blijven trainen.

"Jou motiveren zodat jij tot het gaatje gaat, is mijn drive"

Boek een proeftraining

Heb jij nog niet eerder van EMS training gehoord? Of heb je er wel van gehoord maar heb je het nog nooit geprobeerd?
Wij hebben speciaal voor jou de mogelijkheid om te ervaren hoe trainen met impulsen voelt.
Boek een proeftraining voor slechts €10 per persoon bij één van onze personal trainers op de locatie van jouw keuze.

Proeftraining