Kickstart programma

Kim heeft minder stress en meer zelfvertrouwen

afvallen , zelfvertrouwen , stress , fit en fast

„De meeste mensen beginnen in januari met hun goede voornemens, maar ik dacht waarom zou ik wachten. Ik wilde beter in mijn vel zitten, fitter worden en afvallen.”

Kim heeft als doel om meer te bewegen en gezonder worden. „Ik heb vaak met een personal trainer getraind, maar kreeg niet het gevoel dat ik vooruit kwam. Fysiek werd ik sterker, maar voelde me vaak toch niet fit genoeg. Totdat ik Fit En Fast ontdekte. Ik kreeg persoonlijke begeleiding van Ariën, oprichter en mede-eigenaar."

Stress niveau flink gedaald 

„Ik was erg onder de indruk van de effectiviteit EMS. Na drie weken voelde ik me al een stuk fitter. Ariën zag dat ik niet lekker in mijn vel zat en stelde voor om de 4-weeks kickstart programma te volgen. Samen met de vitaliteitscoach, Mirjam werd ik gecoacht hoe ik beter naar mijn lichaam kan luisteren. Ook kreeg ik advies over voeding. Per week kreeg ik ook persoonlijke gesprekken hierdoor merkte ik dat door de combinatie van EMS trainingen mijn stress niveau een stuk was gedaald."

Kijken naar wat ik wel kan

„Mirjam van Fit en Fast luistert echt naar mij. Zonder een luisterend oor van Mirjam zou het me niet gelukt zijn om in zo'n korte tijd dit gewicht af te vallen. Ze kijkt naar de dingen die ik wel kan, waardoor ik ook meer zelfvertrouwen krijg en gemotiveerder ben om vaker te bewegen. Zo loop ik nu iedere dag een stuk langer met mijn hond.” 

Twee maanden verlenging

„Ik zou iedereen willen aanraden om de 4-weeks kickstart programma te volgen. Het is me zo goed bevallen dan ik heb besloten om de programma met 2 maanden te verlengen. Voor mij maakt de combinatie van EMS trainingen en de gesprekken met de vitaliteitscoach het programma helemaal compleet. Zonder een luisterend oor van Mirjam zou het me niet gelukt zijn om in zo'n korte tijd dit gewicht af te vallen."

Meer energie

Naast dat Kim goed aan het afvallen is, heeft ze ook nog andere gezondheidsvoordelen: „Het is echt bijzonder, voorheen werd ik vaak om de 3 a 4 uur wakker, nu slaap ik in een keer door. En gedurende de dag heb ik veel meer energie dan eerst.”

Wil je ook beginnen met het kickstart programma? Klik dan hier.