Blogs

Blog

In onze blogs lees je meer over EMS training, krijg je een kijkje achter de schermen van Fit & Fast en geven wij jou waardevolle aanvullende informatie over EMS training.

Sporten met elektroden: word ik geëlektrocuteerd?

/

Sporten met elektroden doen we bij Fit & Fast met behulp van Bodytec, een merknaam binnen EMS training. Tijdens een EMS training zorgen de elektroden voor extra weerstand. Dit maakt het sporten met elektroden zeer efficiënt; je spieren worden extra gestimuleerd in tegenstelling tot een normale fitness workout.

Lees het volledige artikel

Eten na het sporten, wat wel en wat niet?

/

Eten na het sporten is van groot belang. Gelukkig ervaren veel sporters na een goede training een gevoel van trek. Andere sporters ervaren juist geen trek na het sporten, maar ook deze groep doet er goed aan om na het trainen te eten. Wat kan je na het sporten het beste eten? En wat kan je misschien beter laten staan?​​

Lees het volledige artikel

Eten voor het sporten, wat en wanneer?

/

Trainen en voeding zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden, zonder goede voeding immers geen energie voor een goede workout. Omdat voeding zo belangrijk is leggen we je graag wat meer uit over de combinatie voeding en sporten, waarbij we in dit artikel de focus leggen op eten voor het sporten.

Lees het volledige artikel

EMS cardio is crosstrainer 2.0

/

Tegenwoordig hoef je gelukkig niet meer urenlang achter elkaar op een crosstrainer te staan om af te vallen, je conditie te verbeteren of prestaties te verhogen. Deze “ouderwetse” vorm van cardio is niet alleen tijdrovend, het is voor velen dodelijk saai en heeft minder effect dan je wellicht denkt of hoopt.

Lees het volledige artikel