Blogs

Blog

In onze blogs lees je meer over EMS training, krijg je een kijkje achter de schermen van Fit & Fast en geven wij jou waardevolle aanvullende informatie over EMS training.

Fit na zwangerschap

Mirjam: ‘Dankzij EMS kreeg ik snel mijn oude lichaam terug na mijn zwangerschap’

zwangerschap , fit na zwangerschap , fit en fast , sporten , ems , bodytec

Mirjam is haar hele leven al sportief geweest, ook gedurende en na haar zwangerschappen wilde ze blijven sporten. „Tijdens en na je bevalling moet je rustig aan doen. Ik wilde graag op een verantwoorde manier snel herstellen en mijn lijf in shape krijgen en mijn bekkenbodem en spieren sterk maken.” EMS trainingen bij Fit en Fast bleek de oplossing.

Lees het volledige artikel

Sit

Wat is Bodytec?

Bodytec, gebaseerd op EMS training, is een sterk opkomende manier van trainen vanwege de effectiviteit: je traint intensief in slechts 20 minuten. En omdat je maar 1 of 2 keer per week hoeft te trainen is dit in bijna elke agenda in te passen. Lang leve de huidige technologie!

Lees het volledige artikel

Effectief afvallen: cardio- of krachttraining?

Cardio training staat bekend als hét middel om overtollige kilo’s kwijt te raken. Geen wonder: tijdens cardiotraining beweeg je intensief en met een half uurtje hardlopen op gemiddeld tempo verband je zo 300 . Maar is dit wel de beste keuze of kun je toch beter kiezen voor krachttraining?

Lees het volledige artikel

Lage rugpijn, hoe kom ik ervan af?!

Lage rugpijn of lage rugklachten zijn grofweg te verdelen in een specifieke en a-specifieke groep. Specifieke rugklachten hebben een duidelijke medische oorzaak, zoals een hernia. A-specifieke rugklachten zijn rugklachten zonder duidelijke medische oorzaak. In 90% van de gevallen gaat het om deze tweede vorm.

Lees het volledige artikel