Blogs

Blog

In onze blogs lees je meer over EMS training, krijg je een kijkje achter de schermen van Fit & Fast en geven wij jou waardevolle aanvullende informatie over EMS training.

Effectief afvallen: cardio- of krachttraining?

Cardio training staat bekend als hét middel om overtollige kilo’s kwijt te raken. Geen wonder: tijdens cardiotraining beweeg je intensief en met een half uurtje hardlopen op gemiddeld tempo verband je zo 300 . Maar is dit wel de beste keuze of kun je toch beter kiezen voor krachttraining?

Lees het volledige artikel

Lage rugpijn, hoe kom ik ervan af?!

Lage rugpijn of lage rugklachten zijn grofweg te verdelen in een specifieke en a-specifieke groep. Specifieke rugklachten hebben een duidelijke medische oorzaak, zoals een hernia. A-specifieke rugklachten zijn rugklachten zonder duidelijke medische oorzaak. In 90% van de gevallen gaat het om deze tweede vorm.

Lees het volledige artikel

Sporten met elektroden: word ik geëlektrocuteerd?

Sporten met elektroden doen we bij Fit & Fast met behulp van Bodytec, een merknaam binnen EMS training. Tijdens een EMS training zorgen de elektroden voor extra weerstand. Dit maakt het sporten met elektroden zeer efficiënt; je spieren worden extra gestimuleerd in tegenstelling tot een normale fitness workout.

Lees het volledige artikel

Eten na het sporten, wat wel en wat niet?

Eten na het sporten is van groot belang. Gelukkig ervaren veel sporters na een goede training een gevoel van trek. Andere sporters ervaren juist geen trek na het sporten, maar ook deze groep doet er goed aan om na het trainen te eten. Wat kan je na het sporten het beste eten? En wat kan je misschien beter laten staan?​​

Lees het volledige artikel